vineri, 23 octombrie 2009

Romania pe cutiile straine





Aceata cutie face parte dintr-o serie mare, produsa in anii '60 in Germania, pentru lantul de magazine VeGe. Se distribuia numai in magazinele VeGe.



Cea de a doua fisa de plic de chibrituri a fost produsa pentru un restaurant romanesc din Atlantic City, in anii '40 in Statele Unite ale Americii.

Din pacate cele doua fise de plicuri de chibrituri nu au mai ajuns la mine, pierzandu-se cu posta.






5 comentarii:

  1. Buna seara,

    Ma numesc Mutu Nicolae si am dat din intamplare peste site-ul dvs. Sper sa nu considerati prea deplasat gestul meu, dar indraznesc sa va rog daca imi puteti trimite doua poze cat mai reprezentative din colectia dvs. de cutii. Va explic imediat si de ce. In cel mult o luna sper sa pot da drumul la un site dedicat tuturor colectionarilor, indiferent de pasiunea pe care o au ei. Echipa cu care colaborez pentru site mi-au sugerat ca pentru fiecare categorie de prezentare sa postez cate o poza cu o colectie autentica si nu preluata de pe internet.

    Eu nu pot decat sa va raman recunoscator daca ma veti ajuta cu ce v-am rugat, urmand ca atunci cand va fi gata site-ul sa revin cu un mail in care sa va las adresa, pentru ca veti fi mai mult decat binevenit (in conditiile in care, bineinteles, veti avea placerea sa va prezentati colectia si pe site-ul meu).

    Va multumesc si va doresc o seara cat mai placuta!
    onut147zena@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc.Am facut un colaj cu mai multe.Va trimit pe mail sa vedem parerea dvs.

    RăspundețiȘtergere
  3. Welcome to my maxicards collections,
    http://gulfmannmaxicard.blogspot.com
    Please let me know your comments,
    Thanks.

    RăspundețiȘtergere